Twinkle | Digital Commerce

Wehkamp.nl personaliseert met online-stijladvies

2017-05-27
  • 0:47

Wehkamp.nl heeft de samenwerking met Dyanne Beekman uitgebreid. Klanten van de webwinkel kunnen voortaan een persoonlijk stijladvies krijgen van de bekende styliste.

Aan de hand van negen vragen over haarkleur, kapsel, huidskleur, kleur ogen, figuurtype, lengte, gewicht, stijlgroep en kledingmaat, stelt Beekman een persoonlijk stijladvies samen.

Schappen van Wehkamp.nl
De styliste laat zien welke kleding uit de schappen van Wehkamp.nl de klant het best kan dragen en houdt daarbij rekening met de verschillende 'draagmomenten'. Iedere zes weken, als de collectie van Wehkamp.nl wisselt, kan de klant rekenen op nieuw advies.

Eigen label
Beekman, die op Wehkamp.nl kleding van haar eigen label verkoopt, biedt de webwinkel 'communicatiekracht en naamsbekendheid', aldus een persbericht. Wehkamp.nl zegt daarin verder dat het stijladvies past 'in de marketing 2.0 gedachte, waarbij je de consument zoveel mogelijk persoonlijk betrekt bij het maken van een kledingkeuze en waarbij de merkwaarden van Wehkamp.nl (verrassend, eigenzinnig, betrokken, actueel) goed naar voren komen.'