Twinkle | Digital Commerce

Branded Content Event

2023-12-21
960540

Shaken or Stirred

James Bond zei het iets anders, maar ons gaat het om de vernieuwende boodschap: gaan we de boel flink opschudden of gaan we zachtjes roeren? De cocktail van social media trends, technologische innovaties (AI!) en kenterend consumentengedrag biedt ongelooflijk veel nieuwe kansen op het gebied van branded content.

Je hoeft geen geheim agent te zijn om te zien dat consumenten steeds meer de oprechte menselijke en maatschappelijke kant van het merk willen zien. Merken moeten hun verhaal op orde hebben. Pas dan krijgen ze louter positieve reacties.

Hoe bereiken we de doelgroep nog beter en verrassender? En hoe zorgen we ervoor dat de boodschap van het merk impact heeft? Videocontent, interactiviteit, gaming (gamification!), podcasting, vergaande personalisatie en uiteraard de komst van Artificial Intelligence (AI) zijn momenteel de absolute hoofdrolspelers van branded content.

Maar net zoals Q voor James Bond telkens weer de nieuwste gadgets bedenkt, gaat de explosieve vernieuwing in branded content alsmaar door. Denk aan niche-influencers en micro-influencers, aan zogenoemde ephemeral content om tijdelijke aanbiedingen of exclusieve content te delen. Of denk aan interactive shoppable content, waarbij e-commerce een brug slaat met social media.

Al deze ontwikkelingen trekken als een spannende film aan je voorbij op 19 maart 2024.

Kortom, let’s shake! No time to die.

Kom 19 maart 2024 naar Media Plaza in Utrecht en discussieer met knappe koppen over de nieuwste en sensationele contenttrends.

O ja, en de naam van het event is Content…., Branded Content 2024.

Meer informatie op brandedcontentevent.nl