Twinkle | Digital Commerce

Bol verhoogt na twee jaar weer de prijs van Select

2024-09-05
1000562
  • [nieuws]
  • 0:59

Select-leden van bol moeten vanaf 8 oktober 3 euro meer betalen voor het jaarabonnement. De Twinkle100-aanvoerder verhoogt de prijs van Select van 11.99 naar 14.99 euro.

Dat blijkt uit een mail die Select-leden van bol hebben ontvangen. Daarin staat dat de prijsverhoging wordt doorgevoerd om ‘de Select-voordelen te houden zoals jij gewend bent’.

Een woordvoerder van bol laat desgevraagd weinig los over de reden achter de prijsstijging. Alleen dat bol dit doet 'om onze klanten de Select-voordelen te kunnen blijven bieden zoals ze die van ons gewend zijn'.

Dat was twee jaar geleden wel anders. Toen kwam bol ook al met een prijsstijging, van 9,99 naar 11,99 euro. Destijds gaf het platform nog als reden de toename van de transport- en brandstofkosten.

De prijsstijging komt kort na de wijziging van het minimale bestelbedrag voor gratis levering. Deze werd onlangs verhoogd van 20 naar 25 euro, dit was vanwege de inflatie.

Met Select krijgen leden verschillende voordelen en extra’s, zo betalen ze onder andere geen bezorgkosten, krijgen ze speciale deals en kunnen ze retouren gratis op laten halen.