Twinkle | Digital Commerce

Ceo Jeanine Holscher vertrekt bij Blokker

2023-11-27
1000562
  • [nieuws]
  • 1:17

Jeanine Holscher, de huidige ceo van Blokker, vertrekt per 1 januari bij het bedrijf. Zij blijft wel als aandeelhouder aan moederbedrijf Mirage Retail Group verbonden. Haar opvolger is al bekend.

Pauline Boerman, nu nog inkoopdirecteur van Blokker, wordt vanaf het nieuwe jaar de nieuwe ceo van de winkelketen. Holscher: ‘Mijn doel was om Blokker weer op de kaart te zetten en er een moderne retailer van te maken. Een bedrijf waar medewerkers met plezier werken en trots op zijn, en waar klanten graag komen winkelen voor alles op het gebied van huishouden, koken en tafelen. Ik denk dat ik daar in de afgelopen 4 jaar, mede dankzij een geweldig team om mij heen, in ben geslaagd. Het is daarom nu een natuurlijk moment om het stokje door te geven aan Pauline.’

Boerman vult aan: ‘Na een jarenlange ervaring in diverse commerciële rollen bij verschillende toonaangevende retailers, kijk ik er enorm naar uit om vanuit deze rol verder te bouwen aan het mooie merk Blokker. Ik heb erg veel zin om samen met collega's, ondernemers en partners verder te bouwen aan het fundament dat Jeanine in de afgelopen jaren heeft neergezet.’ De takenoverdracht vindt de komende weken plaats.

Onder Holscher waren er de afgelopen jaren veel ontwikkelingen bij Blokker. Zo werd een bezorgdienst opgetuigd en waren er samenwerkingen met Thuisbezorgd.nl en Ochama. Die laatste heeft verkooppunten in Blokker-vestigingen. Uitdagingen waren er ook. Zo moest Holscher Blokker door de coronaperiode heen loodsen en zag ze een gewenste beursgang niet doorgaan.