Twinkle | Digital Commerce

Welkoop grote winnaar Shopping Awards 2023

2023-03-24
1000562
  • [nieuws]
  • 1:09

Vorig jaar nog nieuwkomer bij de Shopping Awards, dit jaar is Welkoop de grote winnaar en wint het bedrijf de titel ‘DHL Beste Webwinkel van het Jaar’.

De winnaars van de Shopping Awards zijn bepaald op basis van publieksstemmen en beoordelingen van experts uit het vak. Tijdens het award gala van de Shopping Awards in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee bleek Welkoop de grote winnaar. De winnaar werd gekozen op basis van publieksstemmen, die goed zijn voor 50 procent van de uiteindelijke beoordeling. Daarnaast kreeg de webshop voor tuin en dier de hoogste score toegekend door de meer dan duizend Vakexperts.

Jaar op jaar succes

Welkoop viel vorig jaar bij de Shopping Awards 2022 al gelijk in de prijzen met het winnen van de Publieksprijs in de categorie Dier. Een titel die de webshop ook nu succesvol wist te verdedigen. Dit jaar komt daar de meest prestigieuze Shopping Award bij: ‘DHL Beste Webwinkel van het Jaar’.

De webshop wil de eerste retailer voor tuin en dier zijn waar mensen aan denken. In heel Nederland, via alle kanalen. Mede door een goede service heeft het bedrijf de afgelopen jaren flink kunnen groeien. Het winnen van de titel is een bevestiging van deze inzet.

De Shopping Awards zijn powered by Thuiswinkel.org.

Meer winnaars vind je in het dossier over de Shopping Awards.