Twinkle | Digital Commerce

Angela Haneveer (Xenos) is Mollie E-commerce Manager van het Jaar 2023

2023-03-23
1000562
  • [nieuws]
  • 1:16

De allereerste Mollie E-commerce Manager van het Jaar award is uitgereikt aan Angela Haneveer. De e-commerce manager van Xenos kreeg de prijs uitgereikt tijdens het awardgala van de Shopping Awards.

Uit de vele aanmeldingen voor de award stelde de jury een longlist op met tien genomineerden. Vijf mannen en vijf vrouwen met ieder een unieke leiderschapsstijl en innovatieve ideeën om de commerciële doelstellingen van hun webshop te behalen. Zij streden met elkaar om de stem van de jury en werden in Twinkle aan het publiek gepresenteerd, die vervolgens hun stem mocht uitbrengen. Beide stemmen wegen voor vijftig procent mee.

Echte e-commerce manager

De jury onder leiding van Oscar Diele prijst Haneveer als echte e-commerce manager en spin in het web binnen Xenos. ‘Mede door haar inzet, kennis en ervaring is Xenos van een traditionele retailer uitgegroeid tot een volwaardige e-commerce organisatie.’

De Shopping Awards eren al meer dan twintig jaar de beste webwinkels van Nederland. In de loop van de jaren stonden er honderden mensen op het erepodium om een publieks- of vakprijs in ontvangst te nemen. Met de Mollie E-commerce Manager van het Jaar Award wordt dit jaar voor het eerst een prijs uitgereikt aan de persoon achter de webshop. De award staat symbool voor de bijzondere prestatie die hij of zij met het team van mensen heeft verricht in het afgelopen jaar.

De Shopping Awards zijn powered by Thuiswinkel.org.

Meer winnaars vind je in het dossier over de Shopping Awards.