Twinkle | Digital Commerce

Emma opent eerste Europese winkel in Nederland

2023-01-27
1000562
  • [nieuws]
  • 0:57

Emma, bekend van de matrassen, opent binnenkort zijn eerste Europese winkel. Dat doet het in de Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam.

Het bedrijf is actief in 30 landen en verkoopt vooral via de eigen webshop en via verschillende retailers in dertig landen. Emma heeft al eigen ‘Emma Concept Stores’ in China en heeft nu besloten dat ook in Europa uit te gaan rollen. ‘Het is een volgende stap om Emma te versterken als ’s wereld grootste slaapmerk, zowel online als offline. We kijken er erg naar uit om het beste uit deze ervaring te halen en uit te breiden naar andere Europese landen’, stelt medeoprichter Dr. Dennis Schmoltzi van Emma.

In de winkel – die 90 vierkante meter groot is – wordt het assortiment van het bedrijf getoond. Volgens Emma kunnen consumenten alle producten ‘zien, voelen en ervaren in een ruimte die hier speciaal voor is gecreëerd.’ Consumenten kunnen er daarnaast advies krijgen van Emma’s slaapspecialisten. Ook worden er exclusieve producten aangeboden die alleen in de winkel worden verkocht.

De winkel opent 4 februari zijn deuren.