Twinkle | Digital Commerce

Boekvandaag.nl, EasyToBook en Hunkemöller genomineerd voor EMMA

2017-05-27
347346
  • 1:03

Boekvandaag.nl is dit jaar opnieuw genomineerd voor een E-mail Marketing Award. De andere nominaties zijn voor EasyToBook en Hunkemöller. De EMMA’s worden volgende week uitgereikt op de Nationale E-mail Marketing Conferentie.

Net als vorig jaar diende Boekvandaag.nl een e-mailmarketingcase in met bureau E-Village. De reissite van RED Online Marketing ging de laatste keer met een zilveren EMMA naar huis. EasyToBook, onlangs overgenomen door BCD-dochter Travix, zond een case in met Ematters. Hunkemöller deed dat met m-wise.

Presentatie cases
De genomineerden zullen hun EMMA-cases volgende week donderdag (8 september) presenteren op de Nationale E-mail Marketing Conferentie. Dan wordt ook bekend of en met welke prijs ze naar huis gaan.

De jury van de EMMA’s wordt voorgezeten door Michael Straathof (tevens voorzitter E-Mail Associatie). Het keurkorps bestaat verder uit Beer Flik (Dynamic Zone), Peter Joziasse (Bureau Promotie Podiumkunsten), Michel Schaeffer (bol.com) en Maarten Timmers Verhoeven (BBP). Zij beoordelen de cases onder meer op effectiviteit, creativiteit en professionaliteit.

Congresdag en workshops
De Nationale E-mail Marketing Conferentie beleeft volgende week in DeFabrique bij Utrecht zijn tweede lustrum. De congresdag (programma) op donderdag 8 september wordt voorafgegaan door een dag met workshops op woensdag 7 september.