Twinkle | Digital Commerce

Het e-commercekennisevent van het jaar

2022-09-14
1120630
  • [events]
  • 1:24

13 oktober is het weer tijd voor Shopping Today: hét grootste e-commercekennisevent van het jaar! We kijken ernaar uit om vele e-commerceprofessionals bij elkaar te brengen en kennis te delen in DeFabrique te Utrecht. Dit jaar bestaat het programma van Shopping Today uit maar liefst 6 parallelrondes. Je kunt je eigen programma samenstellen uit ruim 70 verschillende praktische cases en kennissessies.

Laatste trends en ontwikkelingen

Met Shopping Today blijf je op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in een zeer dynamisch online landschap. Van innovatie tot customer journey en van personalisatie tot AI - je vindt het allemaal terug in de agenda.

Eén van de grote thema’s is natuurlijk ook duurzaamheid. Duurzaamheid is geen trend meer, maar een gegeven. Het moet een wezenlijk onderdeel uitmaken van je business als je werkt aan een toekomstbestendige bedrijfsvoering. Wil jij weten wat jij kunt doen om je bedrijf en processen te verduurzamen? Volg dan een van de vele sessies over dit onderwerp.

Kennis en humor

In zijn humoristische en energieke presentatie zal filosoof en cabaretier Paul Smit je alles vertellen over “anders kijken”. Hoe kunnen we als mens flexibel en ontspannen in het leven staan en denken in mogelijkheden? Hoe ontstaat er verbinding, vertrouwen en creativiteit binnen een organisatie? Naast Paul zullen er nog vele interessante keynotesprekers zijn.

25 kennissessies ShoppingTomorrow

ShoppingTomorrow, onderdeel van Thuiswinkel.org, is dé community die voor, door en met de markt diverse e-commercevraagstukken onderzoekt. 25 expertgroepen bieden daarmee handvatten aan de e-commercemarkt om futureproof te zijn, te blijven of te worden. Deze onderzoeksresultaten worden gebundeld in een bluepaper en gepresenteerd tijdens Shopping Today.

Til je e-commerceskills in één dag naar een hoger niveau, want Shopping Today bereidt jou voor op de digitale toekomst. Vorig jaar was Shopping Today helemaal uitverkocht. Bestel snel jouw ticket(s) via shoppingtoday.nl/tickets, zodat je er ook bij kunt zijn!