Twinkle | Digital Commerce

MvH Media part of OrangeValley op Shopping Today

2024-08-26
1000562
  • [branded content]
  • 4:26

Op 10 oktober is MvH Media part of OrangeValley een belangrijke speler op Shopping Today. Judith de Rooij (Social Media Innovator) en Stijn Bergmans (Head of SEO & Data) zullen drie boeiende sessies verzorgen over de nieuwste trends in digital marketing. Ontdek hoe je je bedrijf kunt laten groeien in het dynamische digitale landschap met praktische tips van deze specialisten.

Maximaal rendement

De ontwikkelingen in digitale marketing gaan razendsnel en MvH Media (part of OrangeValley) ziet hierin voor zichzelf een belangrijke rol als performance marketing agency. Hun missie is om de zichtbaarheid en omzet van hun klanten te vergroten. Waar die vroeger vooral afhankelijk waren van traditionele platformen zoals Google, begrijpt MvH dat doelgroepen zich nu verspreiden over verschillende kanalen. Of het nu gaat om een marketplace als Amazon of social media platforms zoals TikTok, Pinterest of Instagram, MvH Media zorgt ervoor dat ze aanwezig zijn waar de klanten van hun opdrachtgevers zich bevinden. Hierdoor kunnen ze het maximale rendement uit de campagnes halen. Dit is de kern van hun bestaansrecht: samen successen boeken.

Gezamenlijk succes

Om hun producten en diensten voortdurend te verbeteren, voert MvH Media regelmatig gesprekken met hun opdrachtgevers. Dit doen ze niet alleen om feedback te verzamelen over hun dienstverlening, maar vooral om gezamenlijk succes te realiseren. Tijdens deze gesprekken identificeren ze waar de samenwerking verbeterd kan worden, omdat ze geloven dat succes alleen gezamenlijk kan worden bereikt. Een van de grootste uitdagingen voor hun klanten is het navigeren door de overvloed aan platformen en de snelle veranderingen in de digitale markt. Klanten vragen vaak welk platform het hoogste rendement oplevert en binnen welke termijn.

Trends en innovaties

In de e-commerce sector signaleert MvH Media momenteel meerdere belangrijke trends. Een daarvan is de opkomst van social commerce, vooral nu TikTok en Amazon hebben aangekondigd samen te gaan werken. Als deze giganten hun krachten bundelen, wil MvH Media als digital marketing agency bovenop deze ontwikkelingen zitten. Daarnaast blijven ze scherp op de keuzes van Google, bijvoorbeeld op het gebied van third party cookies, en de impact van de Digital Marketing Act, die vergelijkers en marketplaces een prominentere rol geeft in zoekmachines. Dit biedt nieuwe kansen en bedreigingen. Dankzij een uitgebreide data-analyse kan het agency proactief advies geven en hun klanten helpen succesvol te blijven in deze continu veranderende markt. Ze volgen ook de ontwikkelingen van AI op de voet, omdat deze technologie hun speelveld zal beïnvloeden.

Groeien en aanpassen

Het afgelopen jaar heeft MvH Media een aantal grote uitdagingen overwonnen, voornamelijk door de snel veranderende marktomstandigheden. Hun opdrachtgevers hebben behoefte aan een strategische partner die hen door het digitale landschap kan gidsen en kan helpen hun doelen te bereiken via de juiste KPI’s en campagnes op de juiste platformen. Deze uitdaging vereist dat MvH Media voortdurend leert en zich aanpast. Dankzij de inzet van Big Data kunnen ze weloverwogen keuzes maken en hun klanten beter ondersteunen. Daarnaast hebben ze te maken met de consolidatie binnen de agency-wereld, een langetermijnontwikkeling waarop ze hebben ingespeeld door een fusie aan te gaan met OrangeValley, AdResults en Increase.

Toekomstgericht

MvH Media part of OrangeValley is sterk gefocust op de opkomende trends en technologieën, met AI als een belangrijke pijler. AI is allang geen hype meer, maar een essentieel hulpmiddel dat hen helpt efficiënter te werken. Daarnaast houden ze de ontwikkelingen in Social Commerce en op platforms zoals Amazon, Pinterest, Google en Bing nauwlettend in de gaten. Hun doel is om altijd voorop te lopen en hun klanten optimaal te bedienen.

SESSIES VAN MVH MEDIA PART OF ORANGEVALLEY TIJDENS SHOPPING TODAY:

Social search als uitdager van Google: Zó haal je meer omzet uit TikTok, Pinterest en Meta
Judith de Rooij
In de afgelopen jaren is ons zoekgedrag veranderd: we doen steeds meer online onderzoek via social media voordat we een aankoop doen. Hoe zorg je ervoor dat je de juiste, geoptimaliseerde content plaatst voor deze zoekopdrachten? Bij MvH Media part of OrangeValley hebben we social search termen geanalyseerd en toegepast op zowel organische als betaalde content, wat heeft geleid tot aanzienlijke verbeteringen in de resultaten. Tijdens haar presentatie laat Judith aan de hand van praktijkcases zien hoe jij dit proces kunt vereenvoudigen door automatisering en AI in te zetten.

SEO & Big Data: is jouw webshop klaar voor Google als e-commerce platform?
Stijn Bergmans
Bij het gebruik van SEO voor online verkoop merk je dat Google voortdurend verandert. Google transformeert langzaam in een webshop, wat betekent dat jouw producten anders zichtbaar moeten zijn om op te vallen. Hoe weet je of jouw webshop voorbereid is op Google als e-commerce platform? Wat is je SEO-marktpositie en je aandeel in de organische productboxen? Hoe kun je SEO optimaal inzetten voor je producten? Stijn biedt in deze presentatie praktische tips en voorbeelden over het gebruik van Big Data SEO om te slagen in het steeds veranderende Google-platform.

SEO & AI: dit is hoe jouw webshop wint met SEO & Artificial Intelligence
Stijn Bergmans
Artificial Intelligence is tegenwoordig essentieel voor marketeers, vooral voor SEO. De laatste anderhalf jaar zijn er veel discussies geweest over het gebruik van AI in SEO-strategieën. Hoe kun je AI effectief inzetten voor schaalbare SEO? Welke content heb je nodig om op Google te overleven? Google evolueert naar een platform dat producten, visuals, video’s en AI-gestuurde samenvattingen rangschikt. Hoe onderscheid je je als webshop in deze veranderende omgeving? Stijn deelt praktijkvoorbeelden en laat zien wat je moet doen – en wat je vooral niet moet doen – om een succesvolle SEO-strategie te ontwikkelen.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met MvH Media
Tekst: BBP Media | Beeld: Zuiver Beeld