Twinkle | Digital Commerce

Shopping Today 2022

2022-06-07
1120630
  • [events]
  • 0:50

Noteer 13 oktober alvast in je agenda want dan komen we weer met zijn allen bij elkaar in DeFabrique in Utrecht voor het grootste e-commercecongres van Nederland: Shopping Today!

We kunnen niet wachten om alle e-commerce professionals weer fysiek bij elkaar te brengen. Ook dit jaar zal Marlene ten Ham, directeur bij Thuiswinkel.org, als dagvoorzitter optreden en je door het fantastische programma met inspirerende sprekers leiden. Het programma van Shopping Today bestaat uit zes parallelrondes. Je stelt je eigen programma samen door te kiezen uit ruim 50 verschillende praktische cases en kennissessies en laat je inspireren door de keynotesprekers op het hoofdpodium.

25 kennissessies ShoppingTomorrow

ShoppingTomorrow, onderdeel van Thuiswinkel.org, is dé community die voor, door en met de markt diverse e-commercevraagstukken onderzoekt. Maar liefst 25 expertgroepen dit jaar formuleren hoe jijzelf van invloed kunt zijn op de e-commercemarkt oftewel ‘Be the change’. Deze onderzoeksresultaten worden gebundeld in een bluepaper en gepresenteerd tijdens Shopping Today.

Tickets
Shopping Today geeft jouw e-commerceskills een boost en bereid je voor op de digitale toekomst! Bestel daarom snel jouw ticket(s) via www.shoppingtoday.nl/tickets.