Twinkle | Digital Commerce

Volg een gratis e-commerce cursus bij TalentFirst

2022-06-07
1000562
  • [branded content]
  • 3:14

Het zijn roerige tijden in e-commerce. Logistieke prijzen rijzen de pan uit, grondstofprijzen staan hoger dan ooit en er lijkt voorlopig geen einde aan te komen. Toch ziet Bas Urlings, oprichter en eigenaar van Plazatalk grote kansen om juist nu te starten in e-commerce. Met een speciale cursus biedt Bas met TalentFirst nu iedereen de kans om gratis alles te leren over het vak.

Bas Urlings won in 2018 de Crossborder Awards als snelst groeiende Crossborder e-commerce bedrijf van Nederland en is daarna andere mensen gaan helpen met het opzetten van hun business, met name via marketplaces zoals Bol.com en Amazon. Vorig jaar verkocht hij zijn eigen e-commerce merk, waarmee hij financieel onafhankelijk werd, en startte hij Dwarfs. Daarmee koopt en groeit hij succesvolle merken die voornamelijk via marketplaces verkopen. De eerste tien overnames zijn een feit en vorig jaar had Dwarfs al meer dan 40 miljoen euro omzet.

Voel jij ook wel eens onrust omdat je graag succesvol zou willen zijn, maar nog niet weet hoe? Of denk je dat het ‘te laat’ is om in e-commerce te starten? Zou je meer kennis willen opdoen op het gebied van e-commerce, maar heb je geen idee waar je moet starten? Urlings: ‘Ik stelde mijzelf dezelfde vragen toen ik begon en wilde graag laten zien dat ik het wel kon! Toen ik begon waren er nog geen platformen die je video’s en stappen lieten zien hoe je het aan zou moeten pakken om een e-commerce business succesvol te runnen, of te starten. Maar ik had er wel mega veel behoefte aan om te leren van iemand die het allemaal al een keer gedaan heeft.’

Vanuit deze gedachte startte Urlings Plazatalk: één plek met alles wat je nodig hebt om een succesvol e-commerce bedrijf te runnen of te starten. En dat in combinatie met een community met inmiddels meer dan 27.000 mensen. Plazatalk is de short cut voor het starten of runnen van een succesvolle e-commerce business. Met video’s, stappenplannen, support en lessen die je nodig hebt voor succes in de e-commerce. En met een gemiddelde rating van 4,7 uit 5 op Trustpilot. Door een nieuwe subsidieregeling is deelname hieraan straks voor iedereen gratis mogelijk.

Plazatalk werkt hiervoor samen met TalentFirst, een coachingsplatform dat deze subsidieaanvraag afhandelt, super waardevolle coaching levert, en de mogelijkheid geeft om toegang te krijgen tot al het lesmateriaal. Iedereen boven de 18 jaar krijgt een STAP subsidie van duizend euro om een cursus te volgen. Urlings: ‘Met behulp van deze subsidie wil ik jou graag toegang geven tot alles wat ik ooit gemaakt heb, om jou succesvol te maken in de e-commerce.’

En dat is niet alles: je krijgt er ook nog eens twee gratis 1-op-1 coaching sessies bij én een ticket voor het online E-Commerce Kickstart Event, dat Urlings zelf zal hosten. Dit is een live event dat een hele dag duurt waarin hij alles van a-tot-z deelt, zodat jij succesvol kan worden in de e-commerce.

De STAP subsidie kun je alleen op vrijdag 1 juli vanaf 10:00 aanvragen, de beschikbaarheid is beperkt. Dus zorg ervoor dat je op tijd bent met je aanvraag. De stappen zijn heel simpel:

Stap 1: Meld je aan op www.talentfirst.nl/ecommerce en claim jouw voorregistratie voor de subsidie. Hierna ontvang je een pdf als aanmeldbevestiging.

Stap 2: Claim op 1 juli vanaf 10:00 jouw subsidie via uwv.nl/stap en upload de gekregen pdf uit de vorige stap.

Uiteraard ontvang je ook alle stappen en heldere uitleg na je aanmelding.

‘Vandaag is de beste dag om te starten met investeren in jouw kennis voor de toekomst. We leven in bizarre tijden, met alles wat er in de wereld gebeurt. Maar het is nooit te laat om te starten of te investeren in jouw eigen kennis! Dit is een eenmalige kans en ik weet niet of deze subsidie hierna nog beschikbaar zal zijn om gratis toegang te krijgen tot alles binnen het Plazatalk Platform.’

Dit artikel verschijnt op initiatief van Bas Urlings