Twinkle | Digital Commerce

Spar laat boodschappen bezorgen door Thuisbezorgd.nl

2022-04-13
1000562
  • [nieuws]
  • 1:00

Na een eerder aangekondigde samenwerking met Deliveroo, gaat Spar nu ook in zee met Thuisbezorgd.nl voor de bezorging van boodschappen.

Spar en Thuisbezorgd.nl starten een pilot om boodschappen te bezorgen vanuit 20 supermarkten. Als deze proefperiode goed uitpakt, zullen er daarna meer winkels volgen. Er wordt een assortiment aangeboden met 1.000 geselecteerde producten, waaronder verse producten en toiletartikelen. Spar en Thuisbezorgd hadden al een samenwerking lopen voor de bezorging van tosti’s en broodjes. Onlangs kondigde de supermarkt ook al een soortgelijke samenwerking aan met Deliveroo.

In een persbericht laat algemeen directeur John van der Ent weten dat de nieuwe stap bijdraagt aan het leveren van meer gemak: ‘Het is de ambitie van Spar om ‘King of Convenience’ te worden. We blijven de Spar die we sinds 1932 zijn, maar sterk geëvolueerd. In een wereld waar de traditionele out of home markt versmelt met het retailkanaal en waar de digitalisering met de opkomst van maaltijd- en flitsbezorgers een steeds grotere rol speelt.’

Albert Heijn kondigde dinsdag eveneens een uitgebreide samenwerking aan met Deliveroo en Thuisbezorgd.nl voor de bezorging van boodschappen. Die gaat van start in twee supermarkten in Amsterdam, waarna het wordt uitgebreid naar andere filialen.