Twinkle | Digital Commerce

Samenwerking Jumbo en Gorillas ook in Nederland van start

2022-03-09
1000562
  • [nieuws]
  • 0:56

Gorillas levert vanaf nu Jumbo-producten in drie Nederlandse steden: Groningen, Rotterdam en Tilburg.

De samenwerking van de twee partijen werd in januari aangekondigd en een maand geleden vond de aftrap plaats in Antwerpen. In de komende weken zal een groot deel van het Jumbo-assortiment ook beschikbaar worden in de andere Nederlandse steden waar Gorillas actief is. De producten omvatten zowel A-merken als het Jumbo-huismerk en ook een deel van het La Place-assortiment wordt beschikbaar voor Gorillas-klanten.

In een reactie aan Distrifood laat Ton van Veen, cfo van Jumbo, weten: ‘We werken er hard aan om deze snelle bestelservice van Gorillas ook via onze eigen onlinekanalen aan te bieden. Daardoor krijgen onze eigen onlineklanten in de grote steden straks de mogelijkheid te kiezen uit reguliere bezorging of instant bezorging door Gorillas. Zo blijven we de veranderende wensen en behoeften van onze klanten beantwoorden.’

Groningen, Rotterdam en Tilburg zijn dus het eerste aan de beurt. Stapsgewijs zal de samenwerking ook worden uitgebreid naar de andere steden waar de flitsbezorger actief is. Dat gaat dan om Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Haarlem, Leeuwarden, Leiden, Nijmegen en Utrecht.