Twinkle | Digital Commerce

2,4 miljoen euro groeigeld voor Packaly

2022-03-09
1000562
  • [nieuws]
  • 1:06

Het duurzame bezorgplatform Packaly heeft een seed-investering opgehaald van 2,4 miljoen euro. Het bedrijf gaat het geld gebruiken om verder te groeien binnen Nederland, België en Duitsland.

De seed-investering werd opgehaald in samenwerking met Fairtree Elevant Ventures. Packaly gelooft dat ze hun groei hard kunnen versnellen door de samenwerking: ‘We zijn onwijs trots dat Fairtree Ventures het vertrouwen in onze groei en plannen laat zien. We zien een groeiende markt voor snelle bezorging in de retail, en zien dat onze express bezorgservice snel toeneemt,’ vertelt Axel Dekker, ceo van Packaly in een persbericht.

Packaly is inmiddels actief in drie landen en 125 steden en wil met het groeigeld de snelheid en aanbiedingen van services uitbreiden. Het bezorgplatform biedt CO2-neutrale bezorgopties op dezelfde dag en heeft ook de optie om binnen een uur te bezorgen. Retailers als de Bijenkorf, Blokker, Lush en Decathlon verzenden al met Packaly.

David Evans, managing director van Fairtree Elevant Ventures: ‘Instant bezorging groeit snel en de vraag naar duurzame last-mile express leveringen groeit jaar op jaar met 42%. Packaly focust op omni-channel excellence en zorgt ervoor dat retailers hun supply chain power op de juiste fronten in kan zetten. We zijn onwijs blij dat we Packaly kunnen ondersteunen en hen helpen met hun snelle groeicijfers.’