Twinkle | Digital Commerce

Deel jouw digital commerce kennis bij ShoppingTomorrow

2022-02-02
1120630
  • [onderzoek]
  • 2:06

De wereld is veranderd en versneld gedigitaliseerd. Veranderingen waar anders jaren voor nodig waren, voltrokken zich in maanden. Consumenten en bedrijven die noodgedwongen (meer) online gingen kopen, blijven dat doen. Ondertussen maken ze zich zorgen over de planeet en zijn ze zich bewuster van de data die ze afgeven.

De nieuwe werkelijkheid biedt tal van onzekerheden, uitdagingen en zeker ook kansen voor bedrijven, constateren de 570 experts van ShoppingTomorrow. In het onlangs verschenen boek, dat de titel ‘Make Now Matter – Vandaag is alles anders, morgen ook’ draagt, staan de bevindingen van een half jaar onderzoek door 22 expertgroepen.

ShoppingTomorrow, een initiatief van Thuiswinkel.org, brengt e-commerceprofessionals samen in een exclusief en actief netwerk, met als doel het leveren van relevante inzichten voor de branche. Wat betekenen toekomstige ontwikkelingen op het gebied van businessmodellen, customer journey en technologie voor medewerkers, bedrijven en BV Nederland?

Meld je aan als expert voor het onderzoeksjaar van 2022

Wil jij, samen met experts van gerenommeerde bedrijven, kennis delen, opdoen én netwerken? Meld je dan snel aan voor het tiende onderzoeksjaar van ShoppingTomorrow, dat op donderdag 17 maart 2022 wordt afgetrapt tijdens de ShoppingTomorrow – Kick-Off in Stadion Galgenwaard Utrecht. Deze locatie is met zorg gekozen want e-commerce is topsport en wij zijn van mening dat je als team tot een goed eindresultaat komt!

Waarom expert worden bij ShoppingTomorrow?

  • Vorm samen met zo’n 500 andere experts een netwerk van e-commerceprofessionals;
  • krijg gratis toegang tot de (online of fysieke) events: ShoppingTomorrow – Kick-Off, ShoppingTomorrow – Pitstop, ShoppingTomorrow – Final Sprint én Shopping Today;
  • ontmoet jouw expertgroep zo’n zes keer tijdens expertgroep meetings waarin je kennis deelt en samen aan het onderzoek werkt;
  • vergroot de branding van jou als expert én die van jouw bedrijf, onder andere doordat je op de website, in de bluepaper en in het boek komt te staan;
  • deelname als expert is gratis, wij vragen alleen een investering van veertig uur per jaar.

Deelname is exclusief voor professionals (managementniveau, C-level en C-level -1) op het gebied van (e-)commerce. De voorzitters en hosts van expertgroepen zoeken voornamelijk experts die werkzaam zijn bij retailers en merken.

Ervaring van een expert: Maarten Dubbelman | Zuiver Group - Head of Digital Marketing
Als deelnemer aan de expertgroep Digital Retail Media heb ik genoten van de scherpe discussies. Met een zeer diverse groep experts sparren over je vakgebied en een blik werpen op de toekomst, dát is voor mij ShoppingTomorrow. Ik sluit het onderzoeksjaar af met een hoofd vol nieuwe ideeën en inspiratie. Een tastbaar resultaat is het boek met praktische inzichten gericht op de consument van de toekomst. Bijzonder leuk dat ik hieraan mocht bijdragen.

Download gratis alle bluepapers van het afgelopen onderzoeksjaar via shoppingtomorrow.nl.

Het boek ‘Make Now Matter – Vandaag is alles anders, morgen ook’ is onder andere verkrijgbaar via bol.com