Twinkle | Digital Commerce

TOM bv breidt uit met twee warehouses

2021-06-23
1000562
  • [nieuws]
  • 1:04

De TOM-Group opent in Bladel twee nieuwe warehouses en een eigen sociale werkplaats. Daarmee staat de dc-teller op twaalf.

Een logistiek centrum met een oppervlakte van 16.000 vierkante meter was al in aanbouw. Met de twee nieuwe gebouwen komt daar nog eens 3.000 vierkante meter aan magazijnruimte bij. Daarnaast komen er ook meerdere kantoorruimtes in de panden van de nummer 69 in de Twinkle100. Ceo Tom te Riele laat weten: ‘Met de nieuwe warehouses hebben we de mogelijkheid om verdere groei te faciliteren, want blijven groeien kan natuurlijk alleen als daar de mogelijkheden voor zijn’.

Er komt ook een eigen sociale werkplaats bij het bedrijf. Te Riele: ‘Mensen met afstand tot de arbeidsmarkt worden vaak over het hoofd gezien, terwijl zij juist ontzettend gemotiveerd zijn om aan de slag te gaan.’ Er werken al tientallen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij TOM. De nieuwe werkplaats fungeert als ondersteunende afdeling voor alle andere warehouses van het bedrijf.

TOM begon in 2010 met haar webshops en is met name actief op het gebied van vrijetijdsartikelen, met webshops als Internet-bikes.com en Internet-toys.com. Het bedrijf heeft in totaal vijftien webshops en een assortiment van zo’n 2,5 miljoen producten. De shops zijn beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en sinds kort ook Pools.