Twinkle | Digital Commerce

30 miljoen kapitaalinjectie voor Crisp

2021-03-02
1000562
  • [nieuws]
  • 0:55

In een nieuwe financieringsronde heeft online supermarkt Crisp 30 miljoen euro opgehaald. Het geld wordt gebruikt om de huidige koers voort te zetten.

Een nieuwe naam binnen de investeringen is Target Global. Verder investeren onder andere ook Keen Venture Partners, Opportunity Partners en oprichters van Just Eat Takeaway en Adyen in de ronde. Het groeigeld wordt gestoken in een ‘duurzame voortzetting van de huidige aanpak’,  zo leest een persbericht. Er wordt onder andere geïnvesteerd in de uitbreiding van het 100 procent elektrische wagenpark, een groter assortiment en digitalisatie van de gehele supply chain.

‘Groei betekent voor ons in alle opzichten het neerzetten van een gezond bedrijf,’ zegt Tom Peeters, ceo van Crisp. ‘Gezond in termen van ons aanbod, dat vers en in het seizoen eten voorop stelt. Maar ook als verantwoordelijke organisatie, en de plek die we innemen in de samenleving. Onze dromen zijn groots als het gaat over het ontwikkelen van slimme en duurzame technologie. En onze houding is simpel: we doen het gewoon, met een groeiend team maar nog steeds overzichtelijk qua grootte.’