Twinkle | Digital Commerce

Voetbalshop.nl geeft startsein voor winkels

2020-08-07
1000562
  • [nieuws]
  • 1:08

Voetbalshop.nl – onderdeel van de Badge Groep – opent de komende weken elf winkels in Nederland. Daar komen later dit jaar nog drie vestigingen bij, daarnaast lonkt het buitenland.

E-commerce bedrijf de Badge Groep is eigenaar van een aantal voetbal gerelateerde webshops, waarvan Voetbalshop.nl de grootste is. Naar eigen zeggen is het de grootste online voetbalspecialist in de Benelux. Fysieke winkels had de shop voorheen niet. Maar daar komt de komende weken dus verandering in. Er is voor gekozen om meteen fors uit te pakken, met elf winkels. Roland Heerkens, die de Badge Groep 45 jaar geleden oprichtte: ‘Met Voetbalshop.nl zijn we de afgelopen 25 jaar marktleider geworden door alles van, voor en over voetbal te leveren. Met het openen van regionale Voetbalshops vergroten we deze service naar de 5.000 amateurclubs en 2,5 miljoen actieve voetballers in Nederland en België.’

De winkels worden volgens Heerkens uitgerust met bestelzuilen. ‘Indien een product of maat niet op voorraad is, kan dit binnen 24 uur thuis worden geleverd, voorzien van bedrukking uit onze eigen huisdrukkerij’.

Naast de eerste elf winkels komen er later dus dit jaar dus nog drie bij. Het is nog niet bekend waar die winkels komen te staan. Begin volgend jaar worden ook shops geopend in België. Er komt er in ieder geval één te staan in Antwerpen.