Twinkle | Digital Commerce

Coolblue opent flagshipstore in Brussel

2020-06-26
1000562
  • [nieuws]
  • 0:59

In Brussel opent vandaag de grootste Coolblue-winkel van Nederland en België, met een oppervlakte van 2600 vierkante meter.

De nieuwe winkel is de tweede van zes winkels die de retailer dit jaar wil openen in Nederland en België. Klanten kunnen langskomen voor persoonlijk advies, het ophalen van online bestellingen en smartphone- en tabletreparaties. Daarnaast zijn er ruim 1000 producten in de winkel die klanten kunnen proberen en bekijken. Er zijn tien verschillende ‘productwerelden’: laptops, smart home, audio, smartphones/tablets & wearables, camera’s, televisies, koffiemachines, gaming, wassen & drogen en huishouden & keuken.

Camille Depuydt, manager van Coolblue België vertelt: ‘We weten dat onze klanten vaak al een idee hebben welk product ze willen, maar het zelf eerst nog even willen ervaren. Zoek je een tv, dan wil je die eerst zelf zien. Zoek je een draadloze speaker, dan wil je eerst horen hoe die écht klinkt.’

De Brusselse flagshipstore wordt ook een nieuwe uitvalsbasis voor CoolblueFietst, de eigen bezorgservice van kleine producten met de fiets. In en rond de al bestaande winkel in Zaventem (en ook bepaalde delen van Brussel) werden er al bestellingen geleverd op de fiets. Met de flagshipstore wordt dit bezorgingsgebied fors uitgebreid.