Twinkle | Digital Commerce

Kees Smit Tuinmeubelen breidt directie uit

2019-11-01
1000562
  • [nieuws]
  • 0:59

Tuinmeubelbedrijf Kees Smit Tuinmeubelen voegt twee nieuwe leden toe aan het directieteam. Wilma de Goede en Arnold van der Meer zijn respectievelijk aangesteld als financieel en logistiek directeur.

Daarmee bestaat het directieteam van Kees Smit Tuinmeubelen uit vijf leden. Naast De Goede en Van der Meer zijn dit algemeen directeur Henk Smit, e-commerce en marketing directeur Mitchel Oude Nijhuis en Ohannes Malihas, directeur verkoop offline.

Met de aanstelling van de twee directeuren is de directie van Kees Smit Tuinmeubelen nog niet compleet. Naar een directeur inkoop wordt nog gezocht. Volgens het bedrijf brengen de nieuwe directieleden de nodige kennis en ervaring mee. ‘Wij zien uit naar een waardevolle samenwerking waarbij wij graag de puntjes op de ‘i’ blijven zetten voor onze partners, klanten en onszelf.’

Structuur

Het is niet bekend of De Goede en Van der Meer ook mede-eigenaar worden van Kees Smit Tuinmeubelen. Het bedrijf paste onlangs namelijk zijn bedrijfsstructuur aan. Zo werden, naast Henk Smit, Mitchel Oude Nijhuis en Ohannes Malihas enkele maanden geleden mede-eigenaar van het bedrijf.

Lees ook: ‘Eigenlijk kom ik steeds meer van sec e-commerce af te staan’ (Twinkle 7 2019)