Twinkle | Digital Commerce

Amazon verstuurt miljoenen producten gratis en snel voor Prime-leden

2019-11-04
1000562
  • 0:58

Amerikaanse Prime-leden van Amazon kunnen de komende tijd tientallen miljoenen producten gratis de volgende dag laten bezorgen.

In aanloop naar de feestdagen doet het bedrijf er alles aan om de Amerikaanse koper naar zich toe te trekken. Zo wordt gratis bezorging op dezelfde dag ook uitgebreid. Volgens Amazon wordt dit uitgebreid naar miljoenen extra Prime-leden in de Verenigde Staten in vergelijking met vorig jaar.

Bezorgopties

Naast het aanbieden van gratis en snelle levering kiest Amazon er in de laatste periode van het jaar ook voor om meer bezorgopties gratis te maken. Zo kunnen klanten, niet alleen Prime-leden, bestellingen gratis in zogeheten Hub Lockers laten bezorgen. Daarnaast kunnen klanten dit jaar ook hun pakketje laten afleveren bij een pick up point. Er zijn duizenden pick up points in Amerika die samenwerken met Amazon. Prime-leden kunnen er daarnaast voor kiezen om in vijftig steden hun pakketje via Key by Amazon in huis te laten bezorgen.

Ook aan de feestmaaltijden is door Amazon nagedacht. Prime-leden kunnen hun boodschappen via Amazon Fresh en Whole Foods gratis laten bezorgen in de laatste paar maanden van het jaar.