Twinkle | Digital Commerce

Webshop Hudson’s Bay op zwart [update]

2019-09-27
1000562
  • [nieuws]
  • 0:52

Klanten die bij warenhuis Hudson’s Bay online nog spullen willen bestellen, komen bedrogen uit. De shop is uit de lucht gehaald.

Een woordvoerder laat aan De Telegraaf weten dat er wel wordt gewerkt aan een nieuwe website, maar kan niet verklaren waarom de bestaande shop het niet meer doet. Consumenten die toch naar de webshop willen gaan worden verwelkomd met een boodschap: ‘Deze website is tijdelijk niet beschikbaar. Excuus voor het ongemak.’

Hudson’s Bay is al wel van plan om te stoppen met de Nederlandse webwinkel. Daar het bedrijf onlangs liet weten definitief uit Nederland te vertrekken, zowel online als offline. De Canadese warenhuisketen lanceerde twee jaar geleden zijn Nederlandse webshop.

*Update 26-9
Inmiddels is de website weer online. Hudson's Bay laat weten dat de webshop sinds 19 september niet meer actief is. Klanten die naar de site gaan worden dan ook doorverwezen naar de fysieke vestigingen. Het bedrijf laat weten zich in de laatste fase in Nederland op de winkels te willen richten.