Twinkle | Digital Commerce

Groter meubilair wordt steeds vaker online besteld

2023-03-31
1000562
  • [branded content]
  • 2:06

Vandaag de dag is de online wereld sneller in ontwikkeling dan ooit. Webshops doen er maar al te graag alles aan om consumenten voor zich te winnen. Want een consument die vaker een bestelling plaatst, is de beste consument die een webshop maar kan hebben. Dit betekent dus ook dat alle processen gestroomlijnd moeten lopen, van het plaatsen van een bestelling tot aan de levering aan huis.

Denk daarbij aan een goede klantenservice die altijd met de klant meedenkt. Maar ook elementen zoals gratis verzending vanaf een bepaald bedrag en een razendsnelle levering zijn twee bekende voorbeelden waar steeds meer klanten op willen kunnen vertrouwen.

Een E-commerce specialist beschikt over een ruim magazijn en levert snel aan huis

Om een snelle levertijd te kunnen garanderen, is het een must dan een webshop over een goed magazijn beschikt. Het kan zelfs al zo zijn dat verschillende processen in het magazijn geautomatiseerd verlopen. Want naast dat de orders hierdoor erg snel kunnen worden gepakt door het logistieke personeel, kunnen de pakketjes ook nog eens dezelfde dag nog af worden gegeven aan diensten zoals DHL en PostNL. En op deze manier kan de beloofde levertijd veel vaker en beter waar worden gemaakt.

Groter meubilair bestellen via een webshop, bijvoorbeeld voor in de slaapkamer

Een bekend voorbeeld van een product dat steeds geliefder is om online te bestellen, is meubilair voor in huis. Denk daarbij aan een nachtkastje om de slaapkamer compleet mee te maken of een luxe stoel voor bij de open haard. Een E-commerce specialist verzendt het meubilair direct uit het magazijn of werkt door middel van dropshipping. Dit betekent dat het via een externe partij wordt verstuurd, maar dat het product nog steeds erg snel op het gewenste adres kan worden geleverd. In dat geval wordt de te verwachte levertijd altijd netjes aangegeven bij het product in de webshop.

Ook voor producten voor in de tuin

Maar ook voor producten voor in de tuin kan een erg snelle levering worden gegarandeerd door een online webshop. En dat is wel zo fijn om te weten met het warme en zachte weer dat langzaam maar zeker in opkomst is. Denk daarbij aan het bestellen van een kussenbox. Dankzij de universele maat, weet je altijd zeker dat je de plank niet snel mis gaat slaan. Redenen genoeg dus om eens een keer een kijkje in een webshop te nemen.

Beeld: 123RF