Twinkle | Digital Commerce

Albert Heijn start met digitaal sparen

2019-08-26
1000562
  • 1:06

Klanten van supermarkt Albert Heijn kunnen nu ook digitaal sparen voor acties. De super voerde dat in 2014 ook al een periode in, maar doet dat nu definitief.

De eerste actie start vandaag en eindigt op 17 november. Het gaat om de actie die volgens de Zaanse super in 2014 zo succesvol was. De komende dertien weken kunnen klanten sparen voor Vivo glazen van Villeroy & Boch. Voor elke 10 euro aan boodschappen ontvangen ze een zegel. Bij twintig zegels en bijbetaling van 2,99 euro ontvangen ze een set van twee glazen.

'Meer digitale spaaracties'

Om digitaal te kunnen sparen hoeven klanten alleen hun bonuskaart te scannen in een winkel. Bij het afrekenen worden de digitale zegels automatisch aan de digitale spaarkaart toegevoegd. Ook bij online boodschappen werkt dit. Een woordvoerder van Albert Heijn laat desgevraagd aan Twinkle weten dat klanten voorlopig kunnen sparen via de digitale en papieren weg. Ook laat hij weten dat er waarschijnlijk meer digitale acties aankomen. ‘Onze glazenspaaractie is de eerste actie waarbij klanten digitaal kunnen sparen. We verwachten dat we in de komende periode meer digitale spaaracties zullen hebben.’

De volle digitale spaarkaart kan worden verzilverd door de bonuskaart te scannen bij de aankoop van de glazen.