Twinkle | Digital Commerce

Alternate opent pop-up winkel

2019-08-26
1000562
  • [nieuws]
  • 1:03

Computerwebwinkel Alternate zal tijdens het event DreamHack Rotterdam 2019 in Ahoy een pop-up winkel openen. Daar kunnen klanten terecht voor diverse hardware-producten en ook workshops.

DreamHack is een groot gaming event waar duizenden gamers op afkomen.  Dat evenement duurt van 18 tot 20 oktober en het is voor het eerst dat dit evenement in Nederland gehouden wordt. Tijdens die drie dagen zal ook de winkel, die zo’n 300 vierkante meter groot is, zijn deuren openen.

Naast het assortiment aan hardware en gaming van Alternate kunnen klanten er dus ook terecht voor game activiteiten en workshops, vertelt Nico Bommeljé, managing director van Alternate Nederland. ‘Gaming zit in ons DNA en Alternate heeft dan ook het perfect matchende hardware assortiment voor de doelgroep van gamers en esports fans. We vinden het dan ook fantastisch om tijdens de eerste editie van DreamHack in Nederland de retail in Ahoy te mogen verzorgen.

Showroom

Begin dit jaar kondigde Alternate nog aan zijn hoofdkantoor naar het distributiecentrum in Tholen te verplaatsen. Ook besloot het bedrijf de showroom in Ridderkerk te sluiten. ‘Door het continu verbreden en het toevoegen van nieuwe assortimenten is al langer gebleken dat we in onze showroom het aanbod niet meer kunnen afspiegelen’, aldus Bommeljé destijds.