Twinkle | Digital Commerce

Bax Music stelt platform open voor derden

2019-07-22
1000562
  • 1:02

Bax Music lanceert een nieuw platform en stelt deze meteen open als marktplaats. De online muziekwinkel ziet klanten steeds vaker shoppen bij online marktplaatsen en speelt daarop in.

Volgens ceo en eigenaar Jochanan Bax kunnen zakelijke verkopers meeliften op de sterke positie van Bax Music. 'Type maar eens "gitaar" in het zoekvenster van Google. Dan is het aannemelijk en inmiddels ook vanzelfsprekend dat Bax Music bovenaan de lijst van zoekresultaten staat. Daar kunnen zakelijke verkopers van profiteren.'

De nummer 16 van de Twinkle100 gaat andere verkopers de mogelijkheid bieden om Bax' assortiment uit te breiden. Zowel winkels als webwinkels zijn welkom. Om de replatforming in goede banen te leiden heeft Bax Music de hulp ingeschakeld van gracious als lead agency, zo laat het bureau weten.

Europa

Naar eigen zeggen is de Zeeuwse shop de marktleider in de Benelux. Deze transformatie moet ervoor zorgen dat de shop de grootste aanbieder in Europa wordt. In het kader van die Europese ambitie gaf Bax Music enkele jaren nog te kennen in vijf jaar tijd een webwinkel in elk Europees land te openen. In 2016 opende het bedrijf nog een Spaanse, Italiaanse en Zweedse website.