Twinkle | Digital Commerce

Wish verkoopt assortiment lokale retailers

2019-03-11
1000562
  • [nieuws]
  • 0:56

Shopapp Wish gaat meer samenwerken met lokale retailers. Zo kunnen aangesloten winkels hun assortiment via de applicatie verkopen.

Dit is onderdeel van het nieuwe partnerprogramma van de shopapp: Wish Local. Dit programma omvat nog meer diensten. Zo kunnen consumenten die via Wish een bestelling plaatsen, deze dezelfde dag nog ophalen bij een lokale retailer.

‘Toekomst van de retail?’

Met het programma wil Wish de lokale retailers helpen hun online bereik en omzet te vergroten. Zo kunnen zijn ook in de app adverteren en ze hebben via Wish toegang tot de laatste omzettrends en product sourcing, zo stelt het bedrijf: ‘Wish Local staat op het punt te bewijzen dat e-commerce en retail elkaar kunnen helpen. Is dit partnerschap de toekomst van de retail? Wij denken van wel.’

Wish behaalde in het vorige boekjaar een omzet van boven de 1 miljard dollar. In het huidige boekjaar verwacht het bedrijf dat te verdubbelen, zo liet ceo Peter Szulczewski eerder weten aan techsite Cnet. Sinds 2017 heeft Wish een eigen kantoor in Amsterdam.