Twinkle | Digital Commerce

Wish start kantoor in Amsterdam

2017-07-17
25131413
  • [nieuws]
  • 0:48

De populaire shopping app Wish krijgt een eigen kantoor in Amsterdam. Het is de eerste locatie in Europa voor het Amerikaanse bedrijf.

'We zijn de nummer één in m-commerce in Europa en Amerika en hebben een gigantisch social bereik', verklaart het nieuwe Hoofd Business Development Europe Sarah Hughes tegenover Emerce. Het personeel in de Europese vestiging zal voornamelijk contact leggen met (potentiële) verkooppartners.

Populair
Wish, dat in november nog 500 miljoen dollar aan investeringen ontving, krijgt er iedere dag naar eigen zeggen 250.000 nieuwe gebruikers bij en verwerkt een miljoen orders per dag. Via social media zet de shopapp in op met name jongere doelgroepen. Zowel in thuisbasis de Verenigde Staten als elders, ook in Nederland, staat de app regelmatig in lijsten met populairste shopping apps.

Laaggeprijsd
Wish wil zich onderscheiden door producten, voornamelijk op het gebied van kleding en make-up, tegen stuntprijzen aan te bieden. Om de prijzen laag te kunnen houden, laat Wish het overgrote deel van zijn assortiment uit China leveren.