Twinkle | Digital Commerce

Ah.nl start verkoop wijnproefpakketten

2018-10-08
980549
  • [nieuws]
  • 0:57

Albert Heijn-klanten kunnen vanaf morgen op ah.nl wijnproefpakketten bestellen. Het pakket bestaat uit zes 'tubes' van drie verschillende wijnhuizen uit het assortiment van de supermarkt.

De onderkant van de box biedt ruimte voor proefnotities en serveertips, meldt Albert Heijn. De 'Wine in tubes'-box, die 9,95 euro kost, is naast online ook in ruim 180 grotere vestigingen te koop. De buisjes bevatten 100 ml wijn.

Ahold-zusters

Albert Heijn introduceert de proefboxen kort na het livegaan van de nieuwe categorie 'wijn, bier en sterke drank' bij zuster bol.com. De aanvoerder van de Twinkle100 maakte daarbij al bekend dat ook boxen met wijn en bier van Ahold-partijen Gall & Gall en Albert Heijn beschikbaar zouden komen.

Kookdozen

Sinds dit voorjaar zet Albert Heijn sterker in op online bestelbare boxen en maaltijdpakketten. Daarbij versoepelde de Zaanse supermarkt de bestelcondities van de gepersonaliseerde Allerhande-box: afnemers kunnen sindsdien kiezen uit het aantal gerechten en personen. Concurrent Plus zocht op dat gebied samenwerking met maaltijdbox HelloFresh: die is sinds kort in alle fysieke vestigingen verkrijgbaar.