Twinkle | Digital Commerce

Dekbed-Discounter.nl start zakelijke dienstverlening

2018-08-17
1000562
  • [nieuws]
  • 1:14

Dekbed-Discounter.nl stapt in het b2b-segment. De e-tailer, die onlangs naar een groter pand verhuisde, opent begin volgende maand een zakelijke afdeling.

Daarmee beantwoordt Dekbed-Discounter.nl aan een groeiende vraag vanuit ondernemers, bijvoorbeeld hoteleigenaren, vertelt oprichter Niels Verwij. 'Die bellen ons dan lichtelijk in paniek op omdat ze op zeer korte termijn 120 lakens en 70 kussens nodig hebben en bij de reguliere verkooppunten voor de zakelijke markt bot vangen. Wij hebben een breed assortiment en een grote voorraad, waardoor we ook grote bestellingen direct kunnen leveren.' Momenteel krijgt de e-tailer dagelijks zo'n vijftig zakelijke orders.

Opschalen

De nummer 121 van de Twinkle100 groeit hard en verhuisde om die reden zijn magazijn van Oosterhout naar Breda en zijn kantoor van Moordrecht naar Gouda, waar ook showrooms beschikbaar zijn. Naast de nieuwe b2b-afdeling startte Dekbed-Discounter.nl dit jaar eveneens met het verhuren van bedden. De pas betrokken opslagloods in Breda biedt 18.000 vierkante meter ruimte: van daaruit worden straks dus ook ondernemers beleverd.

Op maat

Dekbed-Discounter.nl richt de pijlen op de toeristische sector, maar denkt ook aan ziekenhuizen of verhuurders van studentenaccomodaties. Verwij: 'Doordat we ook zelf producten ontwikkelen, kunnen we alles op maat maken. Zo kunnen we ook voldoen aan alle specificaties van bijvoorbeeld de verschillende afdelingen van ziekenhuizen of van verzorgingshuizen.'

In het komende nummer van Twinkle vind je een uitgebreid interview met oprichter Niels Verwij en coo Maurice Rustwat van Dekbed-Discounter.nl.