Twinkle | Digital Commerce

Deze drie partijen maken kans op de Game Changer Award

2018-03-29
1000562
  • [nieuws]
  • 1:20

Capayable, JuriDox en RoadGuard maken dit jaar kans op de DHL Game Changer Award, onderdeel van de Shopping Awards 2018. Aanstaande donderdag wordt bekend wie de onderscheiding het meest innovatieve initiatief dat in het afgelopen jaar de Nederlandse markt van digital commerce heeft verrijkt.

Tijdens het Shopping Awards Gala* in Huis ter Duin te Noordwijk zal presentator Dennis Weening de trofee overhandigen aan één van deze genomineerden. De toekenning van de vakprijs wordt bepaald door een speciaal samengestelde jury. Daarbij wordt gelet op innovativiteit, de meerwaarde voor 'de BV Nederland' en het impact van het vernieuwende karakter bij de ondernemingen.

Genomineerden

Capayable, dat renteloos gespreid betalen aanbiedt, laat consumenten bij een online aankoop een derde van het totaalbedrag afrekenen; de overige twee termijnen volgen later. De retailer krijgt daarbij 100 procent betaalgarantie toegezegd. Juridox, dat zich 'een online warenhuis voor juridisch maatwerk' noemt, biedt een online databank met documenten en aanvullende diensten; pechhulp RoadGuard, uit de koker van Centraal Beheer, biedt automobilisten een on demand service via een eigen applicatie.

Fietskoeriers.nl

Tijdens de vorige editie van de Shopping Awards ging Fietskoeriers.nl met de Game Changer Award naar huis. Volgens de vakjury zette het bedrijf een nieuwe standaard in delivery en koppelde het een groene propositie aan een wow experience aan de deur.

In ons dossier lees je meer over prijswinnaars, genomineerden en uitreiking van de Shopping Awards 2018.

* Twinkle-uitgever BBP Media is medeorganisator van de Shopping Awards