Twinkle | Digital Commerce

Joost Romeijn en Judith Eyck lanceren vakanties.nl

2017-12-21
1000562
  • 0:50

Sundio Groep-oprichter Joost Romeijn en voormalig Sunweb e-commerce manager Judith Eyck hebben de handen ineengeslagen bij de oprichting van het nieuwe reisplatform vakanties.nl, dat gestoeld is op dynamic packaging technologie.

Het online reisbureau stelt op basis van de datagedreven technologie van TravelAssist een gepersonaliseerd aanbod samen uit het assortiment van touroperators, luchtvaartmaatschappijen en aanbieders van bijvoorbeeld huurauto's en verzekeringen.

Een 'travel lab, waarbij op een geheel nieuw platform geëxperimenteerd kan worden met de nieuwste digitale ontwikkelingen', aldus Joost Romeijn. De dynamische pakketten presenteren reisopties aan klanten uit een realtime aanbod van ruim 10.000 overnachtingen, vluchten en extra's.

Ambitieuze partner

Virtuele touroperator TravelAssist, die zich op de b2b-markt richt, faciliteert het platform. 'Met Vakanties.nl hebben we een ambitieuze partner in huis gehaald die streeft naar groot volume en optimale klantgerichtheid', zegt directeur Else Schepers.