Twinkle | Digital Commerce

Albert Heijn bouwt app voor instant bezorgservice Rappie

2017-12-12
1000562
  • 1:00

Albert Heijn heeft een aparte mobiele applicatie gebouwd voor zijn instant bezorgservice 'Rappie'. Gebruikers ervan kunnen nu in delen van Rotterdam orders laten bezorgen op een bezorglocatie naar keuze, binnen twee uur.

Samen met de bakfietsbezorgers van online platform Superbuddy test Albert Heijn het binnen twee uur afleveren in gebieden binnen de Maasstad tot eind februari. Parttime bezorgkrachten van het platform doen de bestelde boodschappen in een vestiging van de supermarkt en brengen de order naar de locatie die gebruikers hebben opgegeven.

Kwartier levertijd

Albert Heijn zet ook in op snellere bezorging in Amsterdam, via een filiaal van Ah to go: daar krijgen deelnemers aan de pilot in enkele Amsterdamse straten hun order zelfs binnen een kwartier geleverd. Ook daarbij is Superbuddy gekozen als logistiek partner.

Bezorgabonnement

Klanten die iets langer de tijd hebben, kunnen zich sinds enkele maanden in heel Nederland abonneren op Albert Heijns Bezorgbundel. Voor een vast bedrag kunnen zij de bezorgkosten voor een bepaalde periode afkopen; het minimale bestelbedrag is daarbij 70 euro.