Twinkle | Digital Commerce

Hotelchamp lanceert online platform voor directe hotelboekingen

2017-06-14
25061409
  • 1:16

Voor hoteliers die hun online positie willen verstevigen door het aantal directe boekingen te verhogen, is er vanaf vandaag een digitaal platform. Hotelchamp biedt er zijn leden een plekje en reikt ze hulpmiddelen aan om inzicht in en verbetering van hun sitebezoek te bewerkstelligen.

Aanbieders van accomodaties kunnen via het platform data verzamelen afkomstig van de website van hun hotel, boekingen en van de resultaten van tools die ze inzetten om conversie te optimaliseren. Ook ontvangen ze informatie over het online gedrag van de bezoekers op hun website en over het apparaat waarmee ze de hotelsite bezoeken. Naast data-verzameling biedt het platform hoteliers tools en templates voor hun site, die naar eigen smaak in te richten en te personaliseren zijn.

Stap naar onafhankelijkheid
Hotelchamp-ceo Kristian Valk spreekt van ‘een toevoeging aan de bestaande slimme technologieën en expertteams. Het platform biedt een krachtige oplossing met meerdere aspecten om bedrijven te helpen competitief te blijven in een snel bewegende markt. Het is een belangrijke stap naar de onafhankelijkheid van hoteliers.’

Hotelchamp
De oprichters van Hotelchamp maakten van die onafhankelijkheid een verdienmodel. De aanbieders kunnen tegen een maandelijks opzegbaar abonnement met tarieven tussen de 229 en 449 euro per maand (afhankelijk van het aantal geboden kamers) met hulp van het bedrijf het aantal directe boekers verhogen, zonder tussenkomst van boekingsplatformen.

Zie ook: 'Video Vrijdag: Hotelchamp helpt hoteliers aan directe boekingen' (14-10-2016)