Twinkle | Digital Commerce

Genomineerden Global E-commerce Awards bekend

2017-05-31
25081410
  • [nieuws]
  • 1:09

Zamro.nl dingt op 13 juni in Barcelona als Nederlandse partij mee naar de Entrepreneurial Award, een van de twee uit te reiken Global E-commerce Awards. Voor deze prijs zijn in totaal veertien kanshebbers.

De award wordt uitgereikt tijdens de jaarlijkse Global E-commerce Summit, waar wereldwijde e-commerce bedrijven van 12 tot en met 14 juni bijeenkomen voor kennisdeling en inspiratie. De genomineerde landenvertegenwoordigers voor de Entrepreneurial Award zijn zowel grote als kleine spelers. Het belangrijkste is het verschil dat zij maken in innovatie en ondernemerschap.

De kanshebbers, op alfabetische volgorde van het land:

Global E-commerce Award
Daarnaast wordt dit jaar voor het eerst de Global E-commerce Award uitgereikt aan de partij die het beste de verschillende kanalen benut om consumenten in hun koopbehoefte te voorzien. De genomineerden voor die prijs zijn:

Pitchen in Barcelona
De drie hoofdgenomineerden van beide prijzen worden op 13 juni in Barcelona door een jury gekozen, waarna zij aan het einde van de dag hun bedrijf aan het publiek pitchen. De bezoekers van de Global E-commerce Summit bepalen uiteindelijk wie naar huis gaat met een gouden, zilveren of bronzen award.