Twinkle | Digital Commerce

Game Mania opent webshop

2017-06-01
25011406
  • [nieuws]
  • 0:55

Game Mania stapt in online verkoop met zijn nieuwe webshop. Sinds gisteren biedt de grootste aanbieder van videogames in de Benelux zowel nieuwe als tweedehands videospellen, spelcomputers en accessoires.

De keten bood online al een click-and-collect-functie, maar een apart online verkoopkanaal was er nog niet. Tegenover Entertainment Business spreekt marketingmanager Tom Henderikx van een soft launch: 'De komende dagen gaan we goed kijken hoe het loopt en waar verbeterpunten zijn. Ik kan mij voorstellen dat we tegen de E3 (Electronic Entertainment Expo, Los Angeles, 13-15 juni, red.) deze alsnog groots gaan lanceren.'

Online bestellen
Game Mania, van oorsprong Belgisch, heeft op dit moment 86 verkooppunten, waarvan 50 in Nederland. Het bedrijf biedt een groot assortiment aan nieuwe, maar ook gebruikte spellen. DPD verzorgt de verzending van online orders; klanten kunnen in de webshop met een eigen account bestellingen volgen en pre-orders plaatsen.

Free Record Shop
De keten was in het verleden verbonden aan Free Record Shop, maar ging zelfstandig verder met zijn oorspronkelijke oprichters als nieuwe eigenaren toen Free Record Shop in 2013 failliet verklaard werd.