Twinkle | Digital Commerce

Roy van Keulen nieuwe directeur e-commerce Jumbo

2017-05-28
180101
  • [nieuws]
  • 0:59

Roy van Keulen start als directeur e-commerce bij Jumbo. Hij treedt daarmee in de voetsporen van Roland van den Berg, die sinds kort dezelfde functie bekleedt bij A.S. Watson Health and Beauty Benelux. 

Van Keulen kondigde in april zijn vierjarige loopbaan bij de Maxeda DIY Group aan, moederbedrijf van onder andere Praxis en Formido, waar hij per 1 december vertrok. Onder zijn leiding lanceerde Praxis in 2015 communityplatform Voordemakers.nl

Van den Berg
De voorganger van Van Keulen, Roland van den Berg, begint deze week eveneens met een nieuwe uitdaging. Hij vond die bij A.S. Watson Health van onder meer Kruidvat, Trekpleister en Ici Paris XL, waar hij verantwoordelijk wordt voor de webwinkels van Kruidvat en Trekpleister.

Marktleider
Jumbo maakte al eerder bekend de ambitie te koesteren over vijf jaar marktleider te zijn in de online boodschappenmarkt. 'Roy heeft meer dan vijftien jaar relevante omni-channel ervaring en hij zal er, samen met het e-commerce team, elke dag aan werken om deze ambitie waar te maken,' verklaart CFO Ton van Veen aan Twinkle.