Twinkle | Digital Commerce

Amazon introduceert Prime Now in Parijs

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:01

Amazon heeft zijn one hour delivery service Prime Now uitgerold naar Frankrijk. Inwoners van Parijs en de voorsteden van de hoofdstad ontvangen hun online bestelde non-food en food artikelen binnen het uur thuis.

Amazon heeft wat betreft het assortiment flink uitgepakt voor Prime Now. Duizenden artikelen, variërend van cd’s, cosmetica en schoonmaakartikelen tot rijst, gebak,  alcoholische dranken en diepvriesartikelen, komen in het aanbod voor. Ook komen veel verse producten in aanmerking voor Prime Now.

Geen Amazon Fresh
De producten worden voor 5,90 euro binnen het uur bezorgd. De 13e, 14e en 15e arrondissementen moeten het doen met twee-uursbezorging. Een introductie van Amazon Fresh in Parijs staat nog niet op de planning, aldus LSA Commerce.

Gratis same day delivery
Prime Now is momenteel al op verschillende Europese plekken neergestreken. Na Milaan, Londen en Berlijn is Parijs de vierde EU-stad met de een-uurslevering. Amazon startte Prime Now in 2014 op Manhattan en breidde de dienst vervolgens uit naar andere gebieden binnen de VS. In mei vorig jaar werd het same day leveren met Prime Now gratis voor Prime-leden in vijfhonderd Amerikaanse plaatsen.