Twinkle | Digital Commerce

Roy van Keulen verlaat Maxeda DIY Group

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:03

Roy van Keulen heeft de Maxeda DIY Group, moederbedrijf van onder andere Praxis en Formido, verlaten. Onder zijn leiding als group director brand content & digital introduceerde Praxis zijn klusplatform Maakk.nl.

Na het vertrek van ceo Roel van Neerbos bij Maxeda heeft nu ook Van Keulen zijn functie opgezegd. Om persoonlijke redenen, zo staat in een lovend persbericht:

‘Roy heeft significante waarde toegevoegd aan de Maxeda DIY Group. Onder zijn leiding hebben we een sterke klantpropositie gebouwd, waarin de focus ligt op een seamless customer journey. Dit is belangrijk geweest om een omni business te worden en nieuwe servicemodellen te introduceren. We zijn dankbaar voor Roy’s bijdrage aan het bedrijf en onze mensen.’

Plaza en Maakk.nl
Van Keulen is vier jaar in dienst geweest bij Maxeda. Vorig jaar introduceerde Praxis het communityplatform Maakk.nl, waarop consumenten informatie kunnen vinden voor tijdens het doe-het-zelven. Daarvóór werd Praxis.nl opengesteld voor Plaza-partners. De inkomsten van die partners zijn voor Praxis ‘een goede extra winkel’, aldus Van Keulen vorig jaar in een interview met Twinkle.

Het is nog onbekend waar Van Keulen zijn carrière vervolgt. Ook is er nog geen opvolger voor hem gevonden binnen Maxeda.