Twinkle | Digital Commerce

Bruna logistiek partner MBO-webwinkel

2017-05-27
180101
  • 0:51

Bruna is logistiek partner van de studiewebwinkel voor het MBO van Slim.nl. Leerlingen kunnen hun schoolboeken en studieartikelen hier online aanschaffen, waarna Bruna de producten thuisbezorgt.

Bruna werkt voor de webwinkel samen met IT-Workz en Slim.nl. Laatstgenoemde heeft een platform gebouwd waarop MBO-scholen artikelen als boeken, papier, schrijfwaren en aanverwant studiemateriaal aanbieden aan hun leerlingen.

Logistiek proces
De producten komen van uitgeverijen als Deviant, Edu'actief, Malmberg en Thieme Meulenhof. Bruna zorgt voor het gehele logistieke proces achter de orders. Zo kunnen artikelen worden thuisbezorgd of worden afgehaald in één van de Bruna-winkels. Retourneren kan ook in deze filialen.

Bloemen en planten
Bruna verkoopt al geruime tijd verschillende benodigdheden voor scholieren en studenten. Studieboeken stonden echter nog niet op dat lijstje. In maart maakte Bruna ook al een digitale zijstap in zijn assortiment; toen werden bloemen en planten onder de noemer 'Bruna Groen' aan de webwinkel toegevoegd.