Twinkle | Digital Commerce

Bol.com groter in kleding

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:12

Bol.com breidt zijn kledingassortiment fors uit. De webwinkel, die anderhalf jaar geleden begon met de verkoop van baby- en kinderkleding, heeft nu kleren in grotere kindermaten in de virtuele schappen hangen. Ook is een aantal nieuwe merken toegevoegd.

Bol.com maakt melding van de uitbreiding op zijn weblog. ‘Goed nieuws: ons assortiment van kinderkleding is, letterlijk en figuurlijk, groter geworden. Zo hebben we merken toegevoegd, de collecties uitgebreid en verkopen we voortaan ook kinderkleding van maatje 128 tot 176.' Het houdt in dat Bol.com zich nu bijvoorbeeld ook richt op pubers.

Nieuwe merken
Tot de nieuwe merken op Bol.com behoren onder ander Levi’s Kids, Name It, B. Nosy en Gsus. ‘We hebben ook de voorraad kinderkleding uitgebreid’, schrijft de Ahold-dochter, ‘zodat je meer kans hebt om dat ene vrolijke kinderjurkje voor je dochtertje in huis te halen’.

Kleding op Bol.com
Begin 2012 opende Bol.com zijn babywinkel, waarin onder andere luiers en autostoeltjes te koop zijn. In de zomer van 2014 werden een kleine twintigduizend baby- en peuterkledingitems toegevoegd. Daarmee maakte Bol.com een begin met de verkoop van kleding. Later dat jaar werd sportkleding (voor volwassen en kinderen) toegevoegd.

Kleinere stap
Over de vraag of en wanneer Bol.com ook fashion voor volwassenen gaat verkopen, laat het bedrijf zich niet uit. De stap is in ieder geval weer logischer ofwel kleiner geworden.