Twinkle | Digital Commerce

Bol.com opent babywinkel met luiers, boxen en kinderwagens

2017-05-27
263191
  • [nieuws]
  • 1:30

Bol.com opent de naar eigen zeggen grootste babywinkel van Nederland en België. Vanaf vandaag kunnen ook ouders en aanstaande ouders producten voor hun baby online bestellen en thuis laten afleveren.


Het assortiment van Bol.com's babywinkel bestaat uit meer dan vijfduizend artikelen, verdeeld over 10 hoofd- en 86 subcategorieën. Uit het persbericht: ‘Met het breedste assortiment, de snelste levertijden en uitgebreide productinformatie beantwoordt Bol.com de vraag van ouders naar gemak, uitgebreide oriëntatiemogelijkheden en voordeel.’

Van luiers tot babykamer
Volgens managing director Daniel Ropers brengt Bol.com al het relevante aanbod dat (aanstaande) ouders nodig hebben voor hun baby bij elkaar: ‘Ouders kunnen in het huidige winkelaanbod al bijzonder veel babyartikelen vinden in allerlei kleinere en grotere winkels. Er ontbreekt echter nog een plek waar je écht alles kunt vinden, van een pak luiers tot alles voor in de babykamer. Vanaf vandaag vullen wij die plek in met de grootste babywinkel van Nederland en België.’ Babykleertjes zijn daarin overigens niet te koop.

Nutrilon en Zwitsal
Met de opening van de babywinkel biedt Bol.com nieuwe merken aan als BabyBjörn, Koelstra, Quinny, Maxi Coci en Philips Avent. Daarnaast verkoopt de nummer 2 uit de Twinkle100 voor het eerst fast moving consumer goods (fmcg), van merken die al bekend zijn bij overnamepartij Ahold. Zo zijn onder meer producten van Nutrilon, Zwitsal en Pampers te vinden op de virtuele schappen. Deze drie merken zijn ook te vinden bij pure player Truus.nl, de laatste twee ook op Wehkamp.nl.

Bomvol winkels, bomvol voordeel
Sinds Bol.com’s uitbreiding met huishoudelijke artikelen, een klein jaar geleden, hanteert Bol.com de slogan: ‘Bomvol winkels, bomvol voordeel’. Net als bij die elektronicawinkel, de eerder geopende speelgoedwinkel en de witgoedwinkel van oktober vorig jaar koppelt Bol.com met de babyshop een breed en diep assortiment aan een concurrerende prijs.