Twinkle | Digital Commerce

Martijn van Peer verruilt Paradigit voor Interpolis

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:06

Martijn van Peer gaat per 1 februari aan de slag als e-commerce manager bij Interpolis. Na ruim vier jaar verlaat hij Paradigit, waar hij eerst webshopmanager en later e-commerce & marketing manager was.


In die laatste functie gaf van Peer leiding aan de afdelingen marketing, online marketing, content en vormgeving. Paradigit is de huidige nummer 28 van de Twinkle100, met een e-commerce omzet van 55 miljoen euro. Het bedrijf van oprichter Arjen de Koning won onder meer de ‘Cross Channel Award 2014’, gelieerd aan ABN Amro’s verkiezing voor de beste winkelketen van Nederland.

Winkels en shop-in-shops
Paradigit sloot medio vorig jaar 10 van zijn 22 winkels om zich meer toe te leggen op online verkoop. De fysieke voetafdruk zou weer worden vergroot met tien shop-in-shops bij V&D, maar daar zijn er maar vijf van geopend. Met het faillissement van V&D is die inkomstenstroom snel opgedroogd.

Nieuwe uitdaging
Martijn van Peer, die eerder onder andere werkte voor Dixons en Free Record Shop, gaat na het weekend aan de slag bij verzekeraar Interpolis in Tilburg. Hij zegt uit te kijken naar de nieuwe uitdaging die op hem wacht.

Lees ook: Paradigit: ‘Loyaliteit creëren met big data en content’ (21 januari 2015)