Twinkle | Digital Commerce

SendCloud biedt same day delivery voor klanten

2017-05-27
180101
  • 0:49

Klanten van SendCloud kunnen nu same day delivery aanbieden aan online shoppers. Partner Fadello bezorgt de pakketten van webwinkels zeven dagen per week bij consumenten thuis.

Webwinkels die zijn aangesloten bij SendCloud of Picqer kunnen de nieuwe optie toevoegen aan de bezorgmogelijkheden op hun website. ‘Bestellingen kunnen tot 13:00 uur worden doorgegeven, waarna de pakketten zelfs op meerdere locaties tegelijkertijd worden opgehaald’, schrijft de toeleverancier in een persbericht.

Concurreren
Het bedrijf achter een laagdrempelige verzendoplossing voor webwinkels wil het voor zijn klanten gemakkelijker maken om te concurreren ‘op het gebied van supersnelle levering’. De same day delivery mogelijkheid wordt door Fadello op landelijk niveau uitgevoerd.

België
SendCloud breidde begin dit jaar uit naar België, mede dankzij eerder verkregen groeigeld van SanomaVentures. Eind vorig jaar won het bedrijf de Rising Star Award 2014, een onderscheiding van Deloitte voor de beste nieuwkomer onder de Nederlandse technologiebedrijven.