Twinkle | Digital Commerce

Doorstart Jeansandfashion.com bij Vimodos

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:07

Vimodos heeft de activa gekocht uit de boedel van Jeansandfashion.com, dat anderhalve maand geleden failliet ging. Het assortiment van de webwinkel komt binnenkort beschikbaar op Vimodos.nl. Het merk Jeansandfashion.com verdwijnt.

Vimodos gaat voor schaalvergroting, maakt het bedrijf eind vanmiddag kenbaar. Uit het persbericht: ‘Met het marktaandeel van JeansandFashion en Vimodos samen, versterkt Vimodos haar online positie en klantenbestand. Dit is van belang om de concurrentie aan te gaan met de grote (internationale) fashion-webshops.’

Groter assortiment
Ceo Maurits Tempelaar zegt klanten van Vimodos en voormalige klanten van Jeansandfashion.com voortaan ‘een nog uitgebreider assortiment voor scherpe prijzen’ te kunnen bieden. Laatstgenoemde groep wordt in een mail gewezen op de plaats waar zij de kleding van Jeansandfashion.com voortaan kunnen aanschaffen.

Paganini
Jeansandfashion.com, afgelopen zomer veelvuldig te horen in spotjes op de radio, vroeg eind augustus zelf faillissement aan. Het was een spin-off van de fysieke kledingwinkel Paganini, in Valkenswaard. De webwinkel positioneerde zich als ‘the ultimate fashion store’, met kleding van merken als G-Star, Replay, Diesel en Bjorn Borg.

Faillissement Vimodos
Vimodos, in het najaar van 2011 opgezet als ‘online modestad’, heeft zelf ook een faillissement achter de rug; vorig jaar zomer ging eigenaar Vesper Retail failliet. De curator verkocht de activa aan Vidala, een andere vennootschap van Vimodos-oprichter Tempelaar.