Twinkle | Digital Commerce

Kieskeurig.nL: nieuwe site en nieuwe categorieën

2017-11-09
180101
  • 1:02

Kieskeurig.nl staat aan de vooravond van een herlancering. Aanstaande woensdag gaat de nieuwe website live, die op alle apparaten goed tot zijn recht moet komen. Ook maken nieuwe categorieën hun entree op de vergelijkingssite.


Kieskeurig.nl informeert gebruikers via e-mails en op zijn website over de aanstaande veranderingen. De vergelijker uit de stal van uitgever Sanoma krijgt per woensdag aanstaande een responsive design, waardoor de site beter uit de verf komt op tablets en smarthpones. Voor mobiele vergelijkingen werkt Kieskeurig.nl tot nog toe met een aparte mobiele site en een app, die een jaar geleden voor het laatst werd geupdate.

Tuin, klussen, drogisterij en cosmetica
Met de komst van de nieuwe site verschijnen er nieuwe categorieën op Kieskeurig.nl. Vanaf komende week is ‘ook alles voor je tuin, alles om te klussen, drogisterijproducten en cosmetica op de website vinden’. Ook de zoekfunctionaliteit van Kieskeurig.nl wordt aangepast.

Kopen op Kieskeurig.nl
In navolging van Vergelijk.nl en Beslist.nl introduceerde Kieskeurig.nl afgelopen najaar een directe koopoptie op zijn site: Checkout. Webshoppers kunnen artikelen van verschillende aanbieders in hun winkelmandje plaatsen en in één keer afrekenen met iDeal, of achteraf betalen.