Twinkle | Digital Commerce

Vueling-vouchers snel uitverkocht op Mediamarkt.nl

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 0:54

Vanaf vanochtend verkoopt Media Markt vouchers die recht geven op een retourticket van vliegtuigmaatschappij Vueling. Online zijn de bonnen nu al niet meer verkrijgbaar.De vouchers van 59,99 euro (inclusief belastingen en toeslagen) geven recht op retourtickets naar acht Spaanse bestemmingen, waaronder Barcelona, Mallorca en Ibiza. Er waren tienduizend vouchers beschikbaar en de actie met de naam ‘Zon ont-spanje’ zou uiterlijk lopen tot en met volgend weekend.

Mogelijke beschikbaarheid
Op de site van Media Markt zijn geen vouchers meer te koop; bezoekers worden verwezen naar de fysieke winkels van de elektronicaketen. Succes is daar ook niet gegarandeerd: ‘Bezoek onze winkels voor mogelijke beschikbaarheid’, laat Media Markt weten.

‘Uit de markt gevist’
De opmerkelijke samenwerking tussen Media Markt en Vueling deed de afgelopen dagen het nodige stof opwaaien; ‘Er worden ineens tienduizend tickets uit de markt gevist’, was de gemiddelde reactie van reisbureaus volgens TravMagazine. De vouchers van Media Markt moeten tussen 11 november aanstaande en 18 juni 2014 worden verzilverd, waarbij meer dan zestig vliegdagen zijn uitgezonderd.