Twinkle | Digital Commerce

Van Dierendonck nieuwe e-commerce directeur Etam Groep

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:06

Francine van Dierendonck is door de Etam Groep aangesteld als nieuwe e-commerce directeur van de formules Promiss en Miss Etam. De benoeming maakt deel uit van de uitbreiding van het directieteam door de holding.

Van Dierendonck zal per 1 september bij de Etam Groep verantwoordelijk worden voor ‘het verder uitbreiden van de succesvolle e-commerce activiteiten van de Etam Groep’, schrijft het bedrijf in een persbericht.

Tien jaar ervaring
‘Francine complementeert ons directieteam dat bestaat uit vier vrouwen en vier mannen en brengt meer dan tien jaar nationale en internationale ervaring in e-commerce en digitale marketing als mede een sterke achtergrond in strategie en technologie’, zegt John van der Ent, CEO van de Etam Groep. ‘Gezien het belang dat onze groep hecht aan e-commerce, zal het duidelijk zijn dat wij blij zijn met de komst van Francine als nieuwe belangrijke directeur.’

Philips
Van Dierendonck maakt de overstap vanuit Philips Consumer Lifestyle, waar zij onder andere zorgde voor de turnaround van het online saleskanaal en de digitale strategie van de afdeling consumentenproducten. Vóór Philips werkte zij bij eBay, de Boston Consulting Group en zes jaar bij Marktplaats.nl. Bij de Nederlandse handelssite was zij 2,5 jaar marketingdirecteur.