Twinkle | Digital Commerce

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:03

Paul Nijhof is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. De scheidend voorman van RFS Holland Holding dankt de benoeming onder meer aan zijn bijdrage aan de professionalisering van online retail in Nederland.
 
Nijhof ontving de Koninklijke onderscheiding gisteren op zijn afscheidsreceptie van Ank Bijleveld-Schouten, Commissaris van de Koning in Overijssel. De mede-eigenaar van Twinkle100-aanvoerder RFS Holland Holding, waar behalve Wehkamp.nl ook Create2Fit en Fonq onder vallen, werd onder meer geroemd om zijn betekenis voor RFS en de Nederlandse retailbranche, om zijn leiderschapskwaliteiten en om zijn maatschappelijke inzet op het gebied van onder andere de jeugdzorg.

‘Local hero met internationale allure’
Nijhof maakte begin mei bekend RFS te verlaten en zich na 12,5 jaar te gaan richten op nieuwe dingen. In een reactie aan Twinkle stelde hij tevreden vast dat Wehkamp.nl is uitgegroeid tot een ‘local hero met internationale allure’. Nijhof zal officieel vertrekken na de aandeelhoudersvergadering op 27 juni. Hij neemt de tijd om zich te bezinnen op zijn toekomst. ‘Of het iets in de e-commerce wereld wordt? Dat weet ik nog niet, maar dat is natuurlijk wel een leuke en dynamische wereld’, zei hij vorige maand.